Info

Når du skal selge huset eller leiligheten, trenger du en fotograf som kan vise boligen din fra sin beste side. Med over 3000 boliger fotografert har jeg mye erfaring, med alt fra helt vanlige hjem til de flotteste husene i Agder, og jeg vet hva som skal til for å fremheve detaljer og særpreg! Jeg har jobbet fast som boligfotograf siden 2012, og har tatt oppdrag for alle de største meglerkontorene på Sørlandet. Hovedområdet mitt er Lillesand, Grimstad, Arendal, Tvedestrand og Kristiansand men jeg tar gjerne oppdrag i hele Agder og til tider over i nabofylkene. Lurer du på hvordan å best forberede boligen før fotografering, har jeg mange gode tips og erfaringer jeg kan dele med deg. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

Komplett BoligPakke

Kr 6000
40 Bilder
5 Dronebilder
Plantegning ett bygg**
30min Kjøring***

Enebolig Grunnpakke

Kr 4000
30 Bilder
2 Mastebilder*
Plantegning to plan**
+ Kjøring***

Leilighet Grunnpakke

Kr 3000
20 Bilder
1 Mastebilde*
Plantegning ett plan**
+ Kjøring***

* Oppgradering fra Mastebilde til Dronefoto koster 2000 kr for 5 bilder, og 3000 kr for 10 bilder.
** Plantegninger koster 500 kr for første plan, så 250 kr per ekstra plan.
*** Kjøring koster 500 kr per halvtime.

Om du er ute etter noe annet enn disse pakkene, er jeg er alltid åpen for nye oppdrag og nye utfordringer uansett hva eller hvor det måtte være.
kontakt meg og fortell hva jeg kan hjelpe med.

Dronefoto kan være prikken over i’en når du skal selge bolig, og er den beste måten å profilere en tomt, større bygning eller område. Dronen et fantastisk verktøy for å fange vinkler som skiller seg ut og viser frem stedet på en helt ny måte. Jeg har vært godkjent droneoperatør siden 2014, har alle nødvendige godkjennelser fra både Luftfartstilsynet og Nasjonal sikkerhetsmyndighet og har hatt hundrevis av dronefotooppdrag. Jeg tilbyr både dronefoto og -video til kommersielt bruk. Hvis du vil fremheve utsikten fra boligen eller gi en luftig oversikt av kongeriket, ta gjerne kontakt!

Dronefoto 10 Bilder

Kr 4000
10 Bilder fra forskjellige høyder og vinkler
+Kjøring*

Dronefoto 5 Bilder

Kr 3000
5 Bilder fra forskjellige høyder og vinkler
+Kjøring*

* Kjøring koster 375 per halvtime tur/retur + 5 kr per kilometer.

Om du er ute etter noe annet enn disse pakkene, er jeg er alltid åpen for nye oppdrag og nye utfordringer uansett hva eller hvor det måtte være.
kontakt meg og fortell hva jeg kan hjelpe med.

Å være bryllupsfotograf er en stor ære, og jeg vil gjerne forevige den største dagen i ditt liv! Målet er å fange hvert magiske øyeblikk: stemningen, følelsene, menneskene og kjærligheten; og jeg legger ned mye for- og etterarbeid i en bryllupsfotografering for å sikre deg minner for livet. Noen uker i forveien vil jeg gjerne møte dere for å bli kjent og planlegge, høre om deres ønsker og bestemme lokasjoner som jeg vil besøke i forveien. Jeg tilbyr ulike pakker for bryllup, avhengig av om dere ønsker bilder av kun vielsen og eller av hele dagen. Noen dager etter bryllupsdagen vil jeg sende dere noen eksempelbilder, og bestemme stil på redigeringen. Så blir alle bildene i pakken levert innen to uker. Jeg tar gjerne oppdrag i hele Agder, og kan også vurdere andre steder mot dekket reise.

På sommeren er arbeidsmengden min som regel stor, og jeg har dessverre svært begrenset kapasitet for bryllupsfotografering fra påske til og med august. Men har dere bryllupsplaner utenom disse månedene vil jeg gjerne forevige den store dagen!

Heldagsfotografering

Kr 30000
Planleggingsmøte
Gjennomgang av lokasjon
Fotografering inkluderer:
forberedelser
seremoni
portrettbilder
gruppebilder
ankomst
middag
300+ Digitale bilder ferdig redigert i full oppløsning til fritt bruk
10+ Hovedbilder som redigeres med tanke på utskrift i stort format
Minnepenn med alle bildene

Halvdagsfotografering

Kr 22500
Planleggingsmøte
Gjennomgang av lokasjon
Fotografering inkluderer:
forberedelser
seremoni
portrettbilder
200+ Digitale bilder ferdig redigert i full oppløsning til fritt bruk
5+ Hovedbilder som redigeres med tanke på utskrift i stort format
Minnepenn med alle bildene

Biler og bilder – kan det bli bedre? Jeg elsker sportsbiler, og bilfotografering er et lykkelig sted hvor veiene mellom hobby og arbeid møtes. Jeg har tidligere vært fast bilfotograf for Porsche Center Sør i Arendal til salgsannonser og reklamer, og har hatt en del oppdrag for bilforhandlere og privatpersoner. Om du trenger kommersielle bilder til bilsalg, organiserer events eller ønsker bare noen rå bilder av bilen din, ta gjerne kontakt! Hovedområdet mitt er Lillesand, Grimstad, Arendal og Tvedestrand, men jeg tar gjerne oppdrag i hele Agder og blir fort ganske reiselystne når det er snakk om bil…

Jeg er alltid åpen for nye oppdrag og nye utfordringer uansett hva eller hvor det måtte være.
kontakt meg og fortell hva jeg kan hjelpe med.

Vil du at bedriften din skal skille seg ut i mengden? Gode bilder kan hjelpe bedriften din å nå nye høyder ved å vise akkurat hvem dere er og hva dere gjør. Jeg tar fotooppdrag for reklame, markedsføring, profilering/portrettbilder og mer – ta kontakt med det du ønsker! Hvis du arrangerer events kan jeg ta med kameraet og dokumentere det som skjer, og som sertifisert dronepilot kan jeg ta stilige oversiktsbilder som fremhever lokaler og områder fra luften.

Jeg er alltid åpen for nye oppdrag og nye utfordringer uansett hva eller hvor det måtte være.
kontakt meg og fortell hva jeg kan hjelpe med.


English

No matter what or where the task, I’m always interested in new experiences and projects.
Contact me, I’d love to hear what you have in mind!

Contact Me